Mayflower søger teknisk stærke og kreative udviklere af strikkedesigns

Vi leder efter dig, som brænder for at gribe vores idéer fra mood-boardet og forvandle dem til strikkeopskrifter i Mayflower kvalitetsgarn. Dig, der er teknisk stærk, kreativ og har passion for at udvikle designs og opskrifter andre kan følge.

Du mestrer både de enkle og komplicerede strikketeknikker og forstår at gribe og forvandle en eksisterende idé ud fra moodboards og omsætte dem til opskrifter med henblik på udgivelse.

Om dig

Fordi du er en erfaren strikker, kan du eksperimentere med både velkendte og nye teknikker og skabe attraktive designs ud fra Mayflowers overordnede idéer og moodboards. Din kreative skabertrang er stor, kombineret med en skarp sans for matematikken i et diagram, og du synes, at det er easy peacy at formidle opskrifter, som er nemme for andre at læse, følge og omsætte.

Kvalifikationer

  • Erfaren strikkedesigner
  • Øvet, kompetent og omhyggelig med øje for detaljer og montering
  • Går ikke på kompromis med strikkefasthed og løbelængder
  • Kan trylle et diagram frem på kort tid
  • Er god til at overholde deadlines
  • Finder det inspirerende at udvikle på baggrund af andres idéer

Selvom Mayflowers hovedkontor ligger i Nordjylland, behøver du ikke bo i landsdelen. Vi glæder os til at høre fra dig. Send os en ansøgning og et par af de designs, du allerede har udviklet. Vi indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobopslaget, er du velkommen til at kontakte Art director Isolde-Marie Pedersen.

Arbejdssted

Mayflower hybrid

Stillingstype

Opskriftdesignere

Ansøgningsfrist

Løbende

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

15.07.2024

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Isolde-Marie Pedersen

Art director

Telefon 28252380 / imp@mayflower.dk

Virksomhedsbeskrivelse

Mayflower er kvalitetsgarn og tilbehør til alle med skabertrang. Vi er en virksomhed med store ambitioner, som er på en vild vækstrejse anerkendt med Børsen Gazelle flere år i træk. Vores markante succes med udrulning af webshops i Danmark, Tyskland, Holland, Østrig, Polen og USA følger den stærkt stigende interesse for crafting på verdensplan. Ud over de kommende shop-in-shop i Salling Aarhus og Aalborg har vi også en fysisk butik ved hovedkontoret og lageret i Brønderslev.